Werkwijze

Omdat ieder persoon anders is, zal ook de begeleiding voor iedereen anders vormgegeven worden. Jouw hulpvraag of doel is daarbij het uitgangspunt.

Nadat je je telefonisch of per mail hebt aangemeld, maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin vraag ik o.a. kort naar jouw hulpvraag en kunnen we kijken of er een wederzijdse klik is en of ik jou kan helpen met deze hulpvraag. Als we samen overeenkomen om door te gaan, dan stel ik een begeleidingsovereenkomst op. Dit zal de basis vormen van onze gesprekken. De gesprekken zullen in ieder geval het eerste deel van het traject 90 minuten duren en vinden meestal om de week plaats. 
Na een aantal  gesprekken evalueren we de veranderingen en kijken we of we op de juiste weg bezig zijn of dat het behandelplan eventueel aangepast moet worden. Als jouw hulpvraag niet aansluit bij wat ik jou kan bieden, dan zoeken we samen naar een alternatief.
In principe zullen de gesprekken bij mij in de praktijk plaatsvinden. Bij uitzondering kunnen ook online momenten gepland worden als omstandigheden hierom vragen.

Hulp kent vele vormen. Een wond uit het verleden heeft bijvoorbeeld andere zorg nodig dan angst voor de toekomst. Of je nou een denker of een doener bent, een hoofd- of een hart mens, we vinden een vorm die bij jou past. Hierbij maak ik gebruik van integratieve, ofwel verschillende vormen van therapie:
-Beeldcommunicatie
-Transactionele analyse (TA)
-Cognitieve gedragstherapie
-Lichaamsgerichte therapie

Bel, app of mail mij voor meer informatie of voor aanmelding. Je kunt ook het contactformulier invullen, dan neem ik z.s.m. contact met je op.

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

praktijk klein

Klachten

Ondanks dat ik zorgvuldig en cliëntgericht wil werken, kan het zijn dat je een klacht hebt. Geef het gerust aan, dan kunnen we eerst proberen om er samen uit te komen. Mocht dat niet lukken dan kan je contact opnemen met de vertrouwenspersoon van de NFG via deze link