Over Mij

Ik ben Jeanine Berendsen (1976), getrouwd en samen hebben we twee volwassen dochters. We kregen er ook nog twee lieve schoonzoons bij! 
Nadat ik mijn opleiding voor fysiotherapie had afgerond heb ik een aantal jaren als fysiotherapeut gewerkt. 
Na de komst van onze tweede dochter heb ik besloten om full time moeder te zijn. Toch kreeg ik na vele jaren het verlangen om daarnaast nog iets anders te gaan doen.  Vanuit mijn eigen ervaring met eetproblemen ben ik voedingscoach geworden. Omdat ik hierin toch de diepgang miste, ben ik de opleiding Psychosociaal Therapie gaan doen bij De Roos Opleidingen. Door de reis naar mijn eigen hart met al zijn bergen en dalen heb ik enorme passie gekregen om met andere vrouwen mee te lopen op hun eígen reis en hen hiervoor een veilige en betrouwbare omgeving te bieden. 
Ik geloof in een God die geïnteresseerd is in ons hart en het verlangen heeft dat jij mag Leven met alles wat Hij in jou heeft gelegd. 
Of jij God en de bijbel ook wil betrekken in onze gesprekken mag jij zelf bepalen.

Ik vind het belangrijk om up-to-date te blijven en volg daarom de laatste ontwikkelingen en inzichten door bijscholingen te volgen en boeken en tijdschriften te lezen. Verder schrijf ik ook graag om stukjes kennis te delen. Dit kun je allemaal vinden op mijn nieuwspagina.

Wat zeggen ánderen Over Mij

"Twee keer heb ik een aantal sessies bij Jeanine gedaan! Het heeft mij heel erg geholpen. Ik heb inzicht gekregen in de situatie ( van toen)
en ook veel geleerd over hoe dingen emotioneel werken en hoe ik hierin mijzelf kan helpen. Ik vond Jeanine heel scherp in haar inzicht en hoe ze actief luisterde. Ik voelde me op mijn gemak en had het idee dat ik alles open kon vertellen. Ik zou mensen absoluut naar haar verwijzen. Dit is een vrouw die haar vak verstaat en met liefde doet!"
Vrouw, 41 jaar

“Ik heb een traject doorlopen van een aantal sessie bij Jeanine. Ik vind haar een hele fijne therapeut. Ze heeft alle tijd genomen om naar mij te luisteren. Ze stelt goede vragen en ik voelde mij erg bij haar op mijn gemak. Ze is een warme persoonlijkheid en tegelijkertijd zeer professioneel. Ik vind dit erg prettig. Ik voelde mij gehoord en gezien. Ik heb goede tools gekregen en inzichten om op de juiste manier om te gaan met mijn problematiek. Ik kan Jeanine van harte aanbevelen.”
Vrouw, 47 jaar

"Jeanine is rustig, geduldig, vriendelijk. Ze kan goed luisteren en feedback geven, terug naar de kern, geeft voorbeelden en is duidelijk in de uitleg. Goede manier om d.m.v. poppetjes de figuren in mijn leven van diverse kanten te laten zien, waarmee ik bepaalde gevoelens en frustraties kan begrijpen en kan verwerken/accepteren zoals het is."
Vrouw, 68 jaar

“‘Een hele fijne en warme ervaring was het contact voor mij met Jeanine. Met een mooie combinatie van serieuze gesprekken en de nodige humor, heeft het traject mij heel veel diepgang en verheldering gegeven. Door naast het praten ook gebruik te maken van familie opstellingen met poppetjes, of het gebruiken van de boom als basis van mijn jeugd, werd het voor mij zoveel meer inzichtelijker welke patronen er nu spelen en welke overtuigingen hieraan vast zitten. Uit het hoofd en naar binnen bij het gevoel op die manier. 
Dank je wel Jeanine, voor dit fijne proces.”
 Vrouw, 46 jaar

“Ik heb een behandel traject doorlopen bij Jeanine en heb Jeanine ervaren als een rustig persoon met geduld en één en al oor.  Ze geeft goede tips en werkt met poppetjes wat een duidelijk beeld geeft van een probleem en de oplossing daarvoor. Ben je opzoek naar een therapeut dan kan ik je haar zeker aanraden.”
Vrouw, 55 jaar